Szállítás és garancia

Szállítás

Ha megrendelését elküldte, hamarosan kapni fog erről egy visszaigazoló e-mailt, ami tartalmazza a rendelésének részleteit, és igazolja, hogy megrendelése megérkezett hozzánk. Az e-mail kiküldésével egyidőben elkezdjük annak feldolgozását nyitvatartási időn belül.

A megrendelt termékek kiszállítása 1-4 munkanapon belül történik meg. A szállítási idő nagymértékben függ a rendelések mennyiségétől és azok tartalmától.

A házhozszállítás alapdíja 1 500 Ft, utánvét fizetési mód választásával 2 500 Ft-ra nő.

A kiszállítás futár céggel történik amely a kiszállítás napján értesíteni fogja a kiszállítás idejéről.

További információkért az ÁSZF oldalán tud tájékozódni, vagy egyéb kérdés esetében írjon az info@vapecentral.hu e-mail címre, vagy a kapcsolatok fül alatt tud nekünk üzenetet küldeni.

Garancia

A töltőkre 6 hónap, akkumulátorokra 3 hónap az elektromos cigarettákra 6 hónap garanciát vállalunk. Az elektromos cigarettákban használt újratölthető Li-Ion akkumulátorok limitált élettartamúak és kapacitásuk az élettartam során fokozatosan csökken, ez természetes folyamat. A garancia az akkumulátorok esetében csak a garanciális időszak alatt bekövetkező, ezen elfogadott kapacitáscsökkenésen kívüli, rendkívüli meghibásodásra terjed ki, mechanikai sérülésekre, a nem rendeltetésszerű használat (pl. az e-liquid folyadék akkumulátorba jutása) miatt bekövetkező meghibásodásokra nem.

Integrált patronokra nem vállalunk jótállást.

Porlasztókra, patronokra, kazánokra, kiegészítőkre, valamint a 2000 Ft alatti kiegészítőkre nem vállalunk garanciát, csak abban az esetben, ha eleve hibásan érkezett, azaz azonnal nem működik.

A fent leírt garancia csak az adott termékre vonatkozik, nem terjed ki a termék által okozott károkra, további tárgyakra. A meghibásodott elektromos cigaretta terméket a lehető legrövidebb időn belül javítjuk, ha ez nem lehetséges, akkor kicseréljük. Amennyiben az adott termék nincs készleten, akkor vételára áruházunkban levásárolható, vagy értékét készpénzben visszatérítjük.

Garancia elvesztése

A termék bárminemű rendellenes működtetése. A termék szétszedése, leesése, más töltővel való töltése, nem hozzávaló patron használata, szavatossági idő alatt nem a kereskedő által történő javítás, szétszedés. Nem rendeltetésszerű használat, vagy a terméknek nem a használati útmutatóban foglalt utasításoknak megfelelő kezelése vagy működtetése esetén, nem az általunk forgalmazott patron, e-liquid használata ideértve – de nem kizárólag – a helytelen tárolást, leejtést, elemi kárt, erőszakos külső behatás okozta rongálást (törés, villámcsapás, áramingadozás, stb.), az előírttól eltérő patron vagy akkumulátortöltő használatát. Korrózió, kosz, víz vagy más folyadék, illetve homok által okozott meghibásodás esetén egyéb, a vásárlás után keletkezett okból bekövetkezett meghibásodást. A visszaküldés költségeit a vásárló viseli és ezt minden esetben postai úton teheti meg, a küldemény esetleges elvesztése vagy keveredése a feladó felelőssége.

Az akkumulátorok élettartalma 300 töltés ciklus, már az első ciklustól gyengül a kapacitása, emiatt nem minősül hibának ha kismértékben gyengül vagy 300 töltés után nem működik.

A kazánok azaz központi részek várható élettartama 1-12 hét.

Vásárlás napjától számított 8. napon túl észlelt esztétikai hiba

Garancia ügyintézés folyamata

Abban az esetben, ha egy termék meghibásodik, kérjük, hogy minél előbb juttassa vissza a meghibásodott terméket és a számla/szállító/garanciajegy másolatát postai úton, vagy e-mailben az info@vapecentral.hu . Minden esetben kérjük, hogy mellékeljen néhány sort a termékhez a hibajelenség rövid leírásával. Megvizsgáljuk a darabot és néhány napon belül válaszolunk a megadott elérhetőségen vagy postázzuk a cseredarabot.

Három napos cseregarancia

Három napos cseregaranciát csak olyan termék esetében tudunk biztosítani, amelynek kipróbálása nem von maga után egészségügyi, higiéniai kockázatot. Pl. ha egy elektromos cigaretta készletről van szó, melynek gyári hibás a mod része, a 3 napos cseregaranciát kizárólag abban az esetben tudjuk érvényesíteni, ha Ön a készüléket saját tankkal, saját szipkával próbálta ki (a fizikai webshopokban is a készülékek kipróbálása erre a célra használatos tankokkal, egyszer használatos szipkákkal lehetséges).

A visszaküldés költségeit a vásárló viseli és ezt minden esetben postai úton teheti meg, a küldemény esetleges elvesztése vagy keveredése a feladó felelőssége.

További információkért az ÁSZF oldalán tud tájékozódni, vagy egyéb kérdés esetében írjon az info@vapecentral.hu e-mail címre, vagy a kapcsolatok fül alatt tud nekünk üzenetet küldeni.